Etiketirke, primerne za različne gospodarske panoge

Published by Ekipa LabFill on

Ker se zavedamo, da vsaka gospodarska panoga vsebuje svoje izdelke, na katere ob koncu prilepi pomembne podatke o izdelku, tako imenovane etikete, imamo za vas popolnoma prilagodljive, ročne ali avtomatske etiketirke, s katerimi boste lahko hitro, enostavno in dosledno etiketirali potrebne etikete.

Etiketirke so naša najnovejša generacija etiketirk na tržišču, zato vam bo delo z njimi lahko in udobno. Ste včasih ure in ure ročno lepili etikete na izdelke, in morda vmes kakšno tudi zmečkali ali uničili?

Teh mor je zdaj konec, saj boste z našimi etiketirkami sproščeno in enostavno nalepili od 20-200 kom etiket na minuto!

Etiketirke ločimo glede na:

 • obliko embalaže ter
 • način uporabe.

Oblika embalaže

Naše etiketirke so primerne za:

 1. vse vrste in oblike embalaže,
 2. samo za okroglo embalažo,
 3. samo za ploščato embalažo.

Uporaba etiketirke

V ponudbi imamo etiketirke, ki vam nudijo:

 • ročno ali avtomatsko uporabo.

Ročna etiketirka nudi veliko možnosti tiskanja na različne materiale in oblike izdelkov, kot so karton, cevi, kovina, plastika, kamen, kabli, in podobno. To je velika prednost za takšno vrsto etiketirke.
Tiska oz. etiketira lahko:

 • grafike,
 • števila – datumi,
 • simboli,
 • črtne kode,
 • matrična pika,
 • grafični logotipi in podobno.

Vsebuje: zaslon na dotik, s katerim lahko zelo natančno nastavite želene informacije preko USB in optičnega vmesnika; kartušo, polnilec, pisalo ter stojalo.

Avtomatske etiketirke

V naši ponudbi sta dve vrsti avtomatske etiketirke, in sicer imamo:

 1. Etiketirko za okroglo embalažo LabFill RL-200,
  ki je prav tako etiketirka najnovejše generacije in zagotavlja natančno in zelo hitro lepljenje etiket, kar pomeni od 20-200 kom na minuto. Etikete, primerne za to etiketirko, so z višino: 15-200 mm in dolžino: 25-300 mm.
 2. Etiketirka LabFill FL-200 za ploščato embalažo,
  ki je namenjena tiskanju oz. lepljenju na, kot že pove ime samo, ploščato embalažo. Etiketirka je zasnovana novodobno in vsebuje digitalni zaslon ter primerljive gumbe za vklop in izklop naprave. Etiketirka sprejema nalepke s širino: 20-180 mm ter dolžino: 20-200 mm.

V kolikor bi vas zanimalo več informacij o določeni etiketirki, nas kontaktirajte ali izpolnite obrazec za povpraševanje. Z veseljem se vam posvetimo in vam svetujemo, kateri izdelek bi bil primerna izbira za vas.

Categories: Blog

en_GBEnglish (UK)
sl_SISlovenščina en_GBEnglish (UK)